Amino ampullen

Amino ampullen met 10.000mg aminozuren per ampul. Verpakking 20 ampullen x 25ml. Wordt direct door het lichaam opgenomen. Gebruik als pre-workout of post-workout.

Categorie: Tag:

Amino ampullen
Amino is een voedingselement dat puur bestaat uit vloeibare aminozuren. Om deze aminozuren nog optimaler te laten werken zijn er hoogwaardige aminozuren zoals L-Arginine en L-Ornithine aan toegevoegd, welke de spieropbouw versnellen door, op geheel natuurlijke wijze, de activiteit van groeibevorderende hormonen zoals insuline te vergroten.
Er zijn twee momenten waarop de werking van de Amino-ampul optimaal is: vlak na de training of vlak voor het slapen gaan. Van belang is dat wordt ingenomen ‘op de nuchtere maag’. Immers alleen dan worden de aminozuren van Amino zonder hindernissen doorgelaten. Kracht- en duursporters bijvoorbeeld gebruiken na de training om de opgelopen schade aan het spierweefsel meteen te herstellen. Voor sporters die een gegarandeerde 24-uurs positieve aminozuurtoevoer wensen, is inname vlak voor het slapen gaan het beste moment.
Gebruiksaanwijzing:
Neem als aanvulling op de dagelijkse voeding 1 ampul per dag. De inhoud van de ampul uitsluitend op een lege maag gebruiken, direct na de training of vlak voor het slapen gaan.
De inhoud van de ampul kan zonder meer gedronken worden, of gemengd met een glas water of vruchtensap. Niet mixen of tegelijk dringken met melkproducten!
* De aanbevolen dagelijkse dois niet overschrijden.
* Gebruik voedingssupplementen niet als vervanging van een gevarieerde voeding.
* Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.